Afronding van de MAP in gemeente Smallingerland

Afgelopen vrijdag waren collega's Amin Deamergi en Melda Magdis in Drachten voor de afronding van de Module Arbeidsmarkt & Participatie (MAP).

De MAP is een nieuw onderdeel van de nieuwe Wet inburgering die vorig jaar in werking is getreden. Voor diverse gemeenten in de regio voeren we de MAP uit waarbij het doel is om deelnemers kennis te laten maken met en voor te bereiden op deelname aan de Nederlandse arbeidsmarkt. In afgelopen maanden hebben we verschillende onderwerpen doorlopen zoals de beroepenoriëntatie, beroepskansen, netwerk opbouwen en werkcultuur.

De enthousiaste deelnemers hebben kennis gemaakt met de trainers, elkaar en hebben alle trainingen succesvol doorlopen. De training werd in het Nederlands aangeboden waarbij ze daarnaast ondersteuning kregen in vreemde talen zoals Arabisch, Farsi en Tigrinya.

Wil je meer weten over de MAP en hoe we dit uitvoeren bij gemeenten, neem dan gerust contact met ons op.

MAP Drachten

Actueel

Meer nieuws

Teamdag Base to Work 2023!

Twee weken geleden kwamen we als team bij elkaar om elkaar te ontmoeten, samen terug te kijken naar afgelopen periode en vooruit te blikken naar wat komen gaat. We zijn trots op ons team, de groei die we door mogen maken en wat we samen mogen bereiken voor onze kandidaten. Bedankt Marjan van Houwelingen voor de prachtige foto's!

Lees dit artikel

Afronding 2e Voorschakeltraject Basis Fietstechniek

Donderdag 22 juni mochten 8 deelnemers van het Voorschakeltraject Basis Fietstechniek het certificaat in ontvangst nemen. Tijdens een feestelijke uitreiking werden zij in het zonnetje gezet. Van harte gefeliciteerd!

Lees dit artikel

Het activatietraject van Nahla

Nahla volgt het activatietraject van Base to Work. Dit heeft als doel deelnemers in beeld te brengen en te activeren.

Lees dit artikel

Zwolse Halve Marathon

Een mooi sportief weekend met een aantal collega's van Base to Work. Zaterdagavond liepen Paul, Emma, Anita, Marijn, Tiemen en Henri de Halve Marathon en 4 Engelse Mijl van Zwolle.

Lees dit artikel

Share this page

Vul hieronder jouw gegevens in en het e-mailadres van de persoon waarmee je deze pagina wilt delen.