Base to Work en Gemeente Dalfsen slaan handen ineen

Per 1 februari zijn Base to Work en Gemeente Dalfsen de samenwerking aangegaan. Gedurende het aankomende half jaar worden 15 kandidaten uit de Gemeente Dalfsen begeleid richting duurzame participatie in de arbeidsmarkt en zetten zij stappen richting werk.

Tijdens het traject staat persoonlijke aandacht centraal. Door middel van sportcoaching en sociale activering wordt ritme gecreëerd en het netwerk vergroot.De deelnemers zullen kennis op doen van de Nederlandse arbeidsmarkt en alles wat daarmee samenhangt, en uiteindelijk worden de deelnemers begeleid richting werk of studie. Helaas is groepsgewijs werken niet mogelijk gezien de huidige maatregelen, maar ondanks dat zal Base to Work de begeleiding individueel oppakken. Hopelijk kan de groep snel bij elkaar komen.

Actueel

Meer nieuws

De Nederlandse cultuur

Cultuur is één van de thema's die altijd terug komen in onze trajecten. Dit betekent dat we onder andere stilstaan bij de Nederlandse cultuur en de feestdagen die gevierd worden. Afgelopen maandag was het 5 december, een dag waarin veel mensen in Nederland sinterklaas vieren.

Lees dit artikel

Fabian zet een mooie stap richting werk!

Een aantal maanden geleden hebben we een gesprek gehad met Fabian en Marina Loekan van Gemeente Dronten. Fabian heeft de laatste jaren veel meegemaakt en kon door omstandigheden geen goede stappen zetten richting de arbeidsmarkt.

Lees dit artikel

Aan het werk bij de Bakker Bart!

Onlangs is mevrouw Ghofran aan het werk gegaan bij de Bakker Bart. Ghofran is via Werkleerbedrijf Lucrato in contact gekomen met onze coach Paul Masséus. Ze kon aan de slag bij de Bakker Bart maar door haar taalachterstand had ze extra begeleiding nodig.

Lees dit artikel

Van verdwalen in de woestijn naar een vaste basis

Dit overkwam Rahwa. Rahwa is op haar 15e gevlucht uit haar geboorteland Eritrea. Ze heeft een zware reis gemaakt en is ook verdwaald geweest in de woestijn. Geen idee welke kant ze op moest en uiteindelijk zonder water.

Lees dit artikel

Share this page

Vul hieronder jouw gegevens in en het e-mailadres van de persoon waarmee je deze pagina wilt delen.