Base to Work en Gemeente Dalfsen slaan handen ineen

Per 1 februari zijn Base to Work en Gemeente Dalfsen de samenwerking aangegaan. Gedurende het aankomende half jaar worden 15 kandidaten uit de Gemeente Dalfsen begeleid richting duurzame participatie in de arbeidsmarkt en zetten zij stappen richting werk.

Tijdens het traject staat persoonlijke aandacht centraal. Door middel van sportcoaching en sociale activering wordt ritme gecreëerd en het netwerk vergroot.De deelnemers zullen kennis op doen van de Nederlandse arbeidsmarkt en alles wat daarmee samenhangt, en uiteindelijk worden de deelnemers begeleid richting werk of studie. Helaas is groepsgewijs werken niet mogelijk gezien de huidige maatregelen, maar ondanks dat zal Base to Work de begeleiding individueel oppakken. Hopelijk kan de groep snel bij elkaar komen.

Actueel

Meer nieuws

Base to Work sluit raamovereenkomst met UWV voor inkoopkader re-integratiediensten

Afgelopen week heeft Base to Work haar dienstverlenging voor de re-integratiediensten van het UWV verder uitgebreid. Naast de dienst jobcoaching, kan Base to Work nu ook de modulaire dienste, werkfit maken en naar werk aanbieden.

Lees dit artikel

Rondleidingen bij bedrijven

Tijdens de participatieprojecten krijgen deelnemers onder andere training over de Nederlandse arbeidsmarkt. Hoe ziet de arbeidsmarkt eruit en wat voor banen kan je allemaal in Nederland uitvoeren? Ook worden verschillende werknemersvaardigheden getraind zoals een gesprek voeren met collega's op de werkvloer.

Lees dit artikel

Matz Social & Base to Work slaan handen ineen

Onlangs zijn Matz Social en Base to Work de samenwerking aangegaan. Matz Social, onder andere bekend van de documentaireserie ‘De Wasstraat’, helpt mensen met een overbrugbare afstand tot de arbeidsmarkt aan een baan en werkplek.

Lees dit artikel

Kick-out project Dalfsen

Dalfsen - Onlangs heeft de kick-out van het project in Dalfsen plaatsgevonden. De kick-out is de afsluiter van onze projecten. Door middel van sport & spel en een groepsactiviteit komen de deelnemers nog een keer samen en blikken we terug op het project.

Lees dit artikel

Share this page

Vul hieronder jouw gegevens in en het e-mailadres van de persoon waarmee je deze pagina wilt delen.