Base to Work en Gemeente Dalfsen werken samen om statushouders duurzaam te laten uitstromen naar werk

Gemeente Dalfsen en Base to Work starten een samenwerking om statushouders ‘werkfit’ te maken en hen duurzaam te laten uitstromen naar werk. Base to Work zal met 15 deelnemers starten met het modulaire traject.

Tijdens het modulaire traject, een voorloper op de Wet inburgering 2021, wordt een gezonde levensstijl gecreëerd door middel van sport en coaching. Ook worden de deelnemers klaargestoomd voor de arbeidsmarkt door middel van taal en participatietraining en gecoacht richting financiële zelfredzaamheid. Het doel van het modulaire traject is om deelnemers het belang te laten inzien van het creëren van een duurzaam netwerk en duurzame integratie, om zo effectief en doelgericht de arbeidsmarkt te kunnen betreden.

Actueel

Meer nieuws

Base to Work en Werkbedrijf Lelystad gaan de samenwerking aan

Base to Work en Werkbedrijf Lelystad gaan de samenwerking aan om statushouders ‘werkfit’ te maken en hen duurzaam te laten uitstromen naar werk. Per november zal een groep van 16 statushouders starten met het modulaire traject.

Lees dit artikel

Dit betekende de begeleiding van Base to Work voor deelnemers van Entree opleiding aan Landstede

Lees dit artikel

Financiële problemen voor statushouders. Wat moet er gebeuren?

Veel vluchtelingen - die inmiddels statushouders zijn - kampen met schulden, waardoor vele van hen in de problemen zitten. Jobcoach Idris Fatah Ahmed werd geïnterviewd door Nieuwlicht (EO) over onze aanpak richting zelfredzaamheid. Bekijk nu het nieuwsitem.

Lees dit artikel

Wandelcoaching

De afgelopen weken hebben we tijd om terug te kijken naar mooie momenten met de kandidaten van Base to Work in Hasselt. Naast het sporten en trainen aan werkfitheid, gaven we lessen over beroepen en de arbeidsmarkt. Maar wat je vast niet weet is dat het programma veel verder rijkt. Lees snel verder!

Lees dit artikel

Share this page

Vul hieronder jouw gegevens in en het e-mailadres van de persoon waarmee je deze pagina wilt delen.