Base to Work en Werkbedrijf Lelystad gaan de samenwerking aan

Base to Work start een nieuwe samenwerking met Werkbedrijf Lelystad om statushouders ‘werkfit’ te maken en hen duurzaam te laten uitstromen naar werk. Per november zal een groep van 16 statushouders starten met het modulaire traject.

Het modulaire traject is een voorloper op de Wet inburgering 2021. Met de inzet van sport en coaching wordt een gezonde levensstijl gecreëerd. Daarnaast worden de deelnemers door middel van taal en participatietraining klaargestoomd voor de arbeidsmarkt en gecoacht naar financiële zelfredzaamheid. Doel van het modulaire traject is de deelnemers het belang te laten in zien van duurzame integratie en het creëren van een duurzaam netwerk, om zo effectief en doelgericht de arbeidsmarkt te kunnen betreden.

Actueel

Meer nieuws

Dit betekende de begeleiding van Base to Work voor deelnemers van Entree opleiding aan Landstede

Lees dit artikel

Financiële problemen voor statushouders. Wat moet er gebeuren?

Veel vluchtelingen - die inmiddels statushouders zijn - kampen met schulden, waardoor vele van hen in de problemen zitten. Jobcoach Idris Fatah Ahmed werd geïnterviewd door Nieuwlicht (EO) over onze aanpak richting zelfredzaamheid. Bekijk nu het nieuwsitem.

Lees dit artikel

Wandelcoaching

De afgelopen weken hebben we tijd om terug te kijken naar mooie momenten met de kandidaten van Base to Work in Hasselt. Naast het sporten en trainen aan werkfitheid, gaven we lessen over beroepen en de arbeidsmarkt. Maar wat je vast niet weet is dat het programma veel verder rijkt. Lees snel verder!

Lees dit artikel

'Zou jij daar niet van opbloeien?'

In samenwerking met Lucrato en Gemeente Apeldoorn is deze groep zes maanden geleden in actie gekomen. Prachtige mannen en vrouwen op wie we trots zijn! Waarom? Lees snel verder!

Lees dit artikel

Share this page

Vul hieronder jouw gegevens in en het e-mailadres van de persoon waarmee je deze pagina wilt delen.