Base to Work sluit raamovereenkomst met UWV voor inkoopkader re-integratiediensten

Afgelopen week heeft Base to Work haar dienstverlenging voor de re-integratiediensten van het UWV verder uitgebreid.
Base to Work heeft eerder al een beschikking over het perceel ‘Jobcoaching’ ontvangen en kan nu ook de percelen ‘Modulaire Diensten’, ‘Werkfit Maken’ en ‘Naar Werk’ aanbieden.


De re-integratiediensten van het UWV helpen werkzoekenden bij het vinden van een baan. Dit kan bijvoorbeeld zijn door mensen te activeren, de fysieke en psychische weerbaarheid te vergroten of door te ondersteunen in het sollicitatieproces.

Idris Fatah Ahmed, manager re-integratie en participatie Base to Work, zei het volgende over de dienstverlenging;
‘Base to Work is enthousiast over het uitbreiden van haar dienstverlenging voor het UWV. Re-integreren in de maatschappij is vaak een behoorlijke klus voor mensen waar veel bij komt kijken. Door het werkfit maken van werkzoekenden en ze te ondersteunen in hun zoektocht naar een passende baan kunnen wij mensen weer (opnieuw) een doel geven.’

Meer weten over deze dienstverlenging? Neem dan gerust contact op!

Actueel

Meer nieuws

Afronding van de MAP in gemeente Smallingerland

Afgelopen vrijdag waren collega's Amin Deamergi en Melda Magdis in Drachten voor de afronding van de Module Arbeidsmarkt & Participatie (MAP).

De MAP is een nieuw onderdeel van de nieuwe Wet inburgering die vorig jaar in werking is getreden. Voor diverse gemeenten in de regio voeren we de MAP uit waarbij het doel is om deelnemers kennis te laten maken met en voor te bereiden op deelname aan de Nederlandse arbeidsmarkt. In afgelopen maanden hebben we verschillende onderwerpen doorlopen zoals de beroepenoriëntatie, beroepskansen, netwerk opbouwen en werkcultuur.

Lees dit artikel

Teamdag Base to Work 2023!

Twee weken geleden kwamen we als team bij elkaar om elkaar te ontmoeten, samen terug te kijken naar afgelopen periode en vooruit te blikken naar wat komen gaat. We zijn trots op ons team, de groei die we door mogen maken en wat we samen mogen bereiken voor onze kandidaten. Bedankt Marjan van Houwelingen voor de prachtige foto's!

Lees dit artikel

Afronding 2e Voorschakeltraject Basis Fietstechniek

Donderdag 22 juni mochten 8 deelnemers van het Voorschakeltraject Basis Fietstechniek het certificaat in ontvangst nemen. Tijdens een feestelijke uitreiking werden zij in het zonnetje gezet. Van harte gefeliciteerd!

Lees dit artikel

Het activatietraject van Nahla

Nahla volgt het activatietraject van Base to Work. Dit heeft als doel deelnemers in beeld te brengen en te activeren.

Lees dit artikel

Share this page

Vul hieronder jouw gegevens in en het e-mailadres van de persoon waarmee je deze pagina wilt delen.