Base to Work sluit raamovereenkomst met UWV voor inkoopkader re-integratiediensten

Afgelopen week heeft Base to Work haar dienstverlenging voor de re-integratiediensten van het UWV verder uitgebreid.
Base to Work heeft eerder al een beschikking over het perceel ‘Jobcoaching’ ontvangen en kan nu ook de percelen ‘Modulaire Diensten’, ‘Werkfit Maken’ en ‘Naar Werk’ aanbieden.


De re-integratiediensten van het UWV helpen werkzoekenden bij het vinden van een baan. Dit kan bijvoorbeeld zijn door mensen te activeren, de fysieke en psychische weerbaarheid te vergroten of door te ondersteunen in het sollicitatieproces.

Idris Fatah Ahmed, manager re-integratie en participatie Base to Work, zei het volgende over de dienstverlenging;
‘Base to Work is enthousiast over het uitbreiden van haar dienstverlenging voor het UWV. Re-integreren in de maatschappij is vaak een behoorlijke klus voor mensen waar veel bij komt kijken. Door het werkfit maken van werkzoekenden en ze te ondersteunen in hun zoektocht naar een passende baan kunnen wij mensen weer (opnieuw) een doel geven.’

Meer weten over deze dienstverlenging? Neem dan gerust contact op!

Actueel

Meer nieuws

Rondleidingen bij bedrijven

Tijdens de participatieprojecten krijgen deelnemers onder andere training over de Nederlandse arbeidsmarkt. Hoe ziet de arbeidsmarkt eruit en wat voor banen kan je allemaal in Nederland uitvoeren? Ook worden verschillende werknemersvaardigheden getraind zoals een gesprek voeren met collega's op de werkvloer.

Lees dit artikel

Matz Social & Base to Work slaan handen ineen

Onlangs zijn Matz Social en Base to Work de samenwerking aangegaan. Matz Social, onder andere bekend van de documentaireserie ‘De Wasstraat’, helpt mensen met een overbrugbare afstand tot de arbeidsmarkt aan een baan en werkplek.

Lees dit artikel

Kick-out project Dalfsen

Dalfsen - Onlangs heeft de kick-out van het project in Dalfsen plaatsgevonden. De kick-out is de afsluiter van onze projecten. Door middel van sport & spel en een groepsactiviteit komen de deelnemers nog een keer samen en blikken we terug op het project.

Lees dit artikel

Kick-off van het participatietraject in Staphorst

Staphorst - Afgelopen week vond de kick-off plaats van het participatietraject in de gemeente Staphorst. Twaalf statushouders ontvangen in de komende maanden begeleiding op maat en zetten hierbij stappen naar werk.

Lees dit artikel

Share this page

Vul hieronder jouw gegevens in en het e-mailadres van de persoon waarmee je deze pagina wilt delen.