Base to Work sluit raamovereenkomst met UWV voor inkoopkader re-integratiediensten

Afgelopen week heeft Base to Work haar dienstverlenging voor de re-integratiediensten van het UWV verder uitgebreid.
Base to Work heeft eerder al een beschikking over het perceel ‘Jobcoaching’ ontvangen en kan nu ook de percelen ‘Modulaire Diensten’, ‘Werkfit Maken’ en ‘Naar Werk’ aanbieden.


De re-integratiediensten van het UWV helpen werkzoekenden bij het vinden van een baan. Dit kan bijvoorbeeld zijn door mensen te activeren, de fysieke en psychische weerbaarheid te vergroten of door te ondersteunen in het sollicitatieproces.

Idris Fatah Ahmed, manager re-integratie en participatie Base to Work, zei het volgende over de dienstverlenging;
‘Base to Work is enthousiast over het uitbreiden van haar dienstverlenging voor het UWV. Re-integreren in de maatschappij is vaak een behoorlijke klus voor mensen waar veel bij komt kijken. Door het werkfit maken van werkzoekenden en ze te ondersteunen in hun zoektocht naar een passende baan kunnen wij mensen weer (opnieuw) een doel geven.’

Meer weten over deze dienstverlenging? Neem dan gerust contact op!

Actueel

Meer nieuws

De Nederlandse cultuur

Cultuur is één van de thema's die altijd terug komen in onze trajecten. Dit betekent dat we onder andere stilstaan bij de Nederlandse cultuur en de feestdagen die gevierd worden. Afgelopen maandag was het 5 december, een dag waarin veel mensen in Nederland sinterklaas vieren.

Lees dit artikel

Fabian zet een mooie stap richting werk!

Een aantal maanden geleden hebben we een gesprek gehad met Fabian en Marina Loekan van Gemeente Dronten. Fabian heeft de laatste jaren veel meegemaakt en kon door omstandigheden geen goede stappen zetten richting de arbeidsmarkt.

Lees dit artikel

Aan het werk bij de Bakker Bart!

Onlangs is mevrouw Ghofran aan het werk gegaan bij de Bakker Bart. Ghofran is via Werkleerbedrijf Lucrato in contact gekomen met onze coach Paul Masséus. Ze kon aan de slag bij de Bakker Bart maar door haar taalachterstand had ze extra begeleiding nodig.

Lees dit artikel

Van verdwalen in de woestijn naar een vaste basis

Dit overkwam Rahwa. Rahwa is op haar 15e gevlucht uit haar geboorteland Eritrea. Ze heeft een zware reis gemaakt en is ook verdwaald geweest in de woestijn. Geen idee welke kant ze op moest en uiteindelijk zonder water.

Lees dit artikel

Share this page

Vul hieronder jouw gegevens in en het e-mailadres van de persoon waarmee je deze pagina wilt delen.