Matz Social & Base to Work slaan handen ineen


Onlangs zijn Matz Social en Base to Work de samenwerking aangegaan. Matz Social, onder andere bekend van de documentaireserie ‘De Wasstraat’, helpt mensen met een overbrugbare afstand tot de arbeidsmarkt aan een baan en werkplek.

Door als bemiddelaar op te treden worden werknemers en werkgevers aan elkaar verbonden. Persoonlijke aandacht, intensieve begeleiding en een breed netwerk vormen de basis voor het slaan van deze brug.

Naast dat werkgevers geholpen worden met het werven, selecteren en aannemen van werknemers met een overbrugbare afstand tot de arbeidsmarkt, worden werknemers ook getraind in hun (werknemers)vaardigheden.

In de komende periode gaat Idris in samenwerking met Matz Social jobcoachtrajecten begeleiden en uitvoeren. Het uiteindelijke doel hiervan is het creëren van een langdurige en duurzame werkrelatie tussen werknemer en werkgever.

Meer weten over deze samenwerking? Neem gerust contact op!

Actueel

Meer nieuws

Kick-out project Dalfsen

Dalfsen - Onlangs heeft de kick-out van het project in Dalfsen plaatsgevonden. De kick-out is de afsluiter van onze projecten. Door middel van sport & spel en een groepsactiviteit komen de deelnemers nog een keer samen en blikken we terug op het project.

Lees dit artikel

Kick-off van het participatietraject in Staphorst

Staphorst - Afgelopen week vond de kick-off plaats van het participatietraject in de gemeente Staphorst. Twaalf statushouders ontvangen in de komende maanden begeleiding op maat en zetten hierbij stappen naar werk.

Lees dit artikel

Samenwerking Gelrewerkt! en Base to Work is van start gegaan

Zutphen - Onlangs zijn Gelrewerkt! en Base to Work de samenwerking aangegaan. In de komende 9 maanden worden meerdere statushouders begeleid om duurzaam en betaald aan het werk te gaan.

Lees dit artikel

Base to Work en Gemeente Zwolle gaan de samenwerking aan

Begin maart hebben Base to Work en Gemeente Zwolle de handen ineengeslagen om 20 jonge statushouders te begeleiden richting participatie in de maatschappij.

Lees dit artikel

Share this page

Vul hieronder jouw gegevens in en het e-mailadres van de persoon waarmee je deze pagina wilt delen.