Coaching on the job

Het realiseren van duurzaam werkbehoud

Het helpen naar een betaalde baan is een mooie eerste stap, maar goede nazorg is net zo belangrijk. In deze module wordt de kandidaat ondersteund door een jobcoach om zich veilig en vertrouwd te voelen op de werkplek en stappen te maken in de werknemersvaardigheden en de ontwikkeling op de werkplek. Dit wordt mogelijk gemaakt doordat de jobcoach regelmatig de werkplek bezoekt, meewerkt en overleg heeft met zowel de kandidaat als de werkgever.

Tijdens coaching on the job zorgt de jobcoach voor:

De training kan voor diverse leeftijdsgroepen worden ingezet. Deze dienst wordt aangeboden voor gemeenten, bedrijven en/of particulieren en kan zowel in groepsverband en/of als individueel project worden ingezet.

Diensten

Meer diensten

Sociale activering

Het doel van sociale activering is het in beweging krijgen van de kandidaat en deze duurzaam te laten deelnemen in de maatschappij.

Dienst bekijken

Jobfinding

We bezoeken diverse werkplekken die aansluiten bij de mogelijkheden van de kandidaat en versterken de vaardigheden die basis vormen voor de concrete stappen naar werk.

Dienst bekijken

Werkfit project

De kandidaat wordt door middel van verschillende beweegmomenten, coachgesprekken, bezoeken van werkplekken en ondersteuning op de werkplek zelf werkfit gemaakt.

Dienst bekijken

Persoonlijke begeleiding

We bieden de kandidaat persoonlijke begeleiding op verschillende gebieden om een stabiele werk- en woonomgeving te creëren.

Dienst bekijken

Share this page

Vul hieronder jouw gegevens in en het e-mailadres van de persoon waarmee je deze pagina wilt delen.