Jobfinding

Concrete stappen naar werk en arbeid

We bezoeken diverse werkplekken die aansluiten bij de mogelijkheden van de kandidaat. Hiermee wordt perspectief geboden en motivatie gecreëerd om aan de slag te gaan bij de werkplek. De werkgevers en kandidaten maken op deze manier al kennis met elkaar, wat het vervolgcontact laagdrempelig maakt. Daarnaast is een combinatie van werk en studie mogelijk, net als het gerichte opleiding en bijscholing. Dit kan bijvoorbeeld in BBL-vorm.

Doel is om de kandidaat sterker te maken op vaardigheden die de basis vormen in het sollicitatieproces en de concrete stappen naar (betaald) werk. Deze vaardigheden zijn:

De training kan voor diverse leeftijdsgroepen worden ingezet. Deze dienst wordt aangeboden voor gemeenten, bedrijven en/of particulieren en kan zowel in groepsverband en/of als individueel project worden ingezet.

Diensten

Meer diensten

Sociale activering

Het doel van sociale activering is het in beweging krijgen van de kandidaat en deze duurzaam te laten deelnemen in de maatschappij.

Dienst bekijken

Coaching on the job

De kandidaat wordt ondersteund door een jobcoach om zich veilig en vertrouwd te voelen op de werkplek en zich te ontwikkelen op de werkplek.

Dienst bekijken

Werkfit project

De kandidaat wordt door middel van verschillende beweegmomenten, coachgesprekken, bezoeken van werkplekken en ondersteuning op de werkplek zelf werkfit gemaakt.

Dienst bekijken

Persoonlijke begeleiding

We bieden de kandidaat persoonlijke begeleiding op verschillende gebieden om een stabiele werk- en woonomgeving te creëren.

Dienst bekijken

Share this page

Vul hieronder jouw gegevens in en het e-mailadres van de persoon waarmee je deze pagina wilt delen.