Persoonlijke begeleiding

Stappen maken naar werk

Stappen maken naar werk is een belangrijk doel. Dit doel kan duurzaam behaald worden als de kandidaat zich zowel thuis als op het werk in een stabiele omgeving bevindt. Daarom bieden wij persoonlijke begeleiding op verschillende gebieden.

Coaching op financiën
Veel kandidaten komen na een periode in de problemen met hun financiën. Wij ondersteunen ze met het beheer van hun financiën en leren ze om te gaan met geld.


Fungeren als vertrouwenspersoon
Kandidaten hebben door verschillende omstandigheden vaak veel meegemaakt en kunnen dit vaak niet goed uiten of lopen vast op werkgebied door deze problemen. Onze coaches fungeren als vertrouwenspersoon en bieden handvatten om hier goed mee om te kunnen gaan, houden toezicht en schakelen expertise in als de problematiek te groot is.


Begeleiding bij school en/of studie
Ontwikkeling door studie is een belangrijk onderdeel om op een juiste manier te integreren in de maatschappij. Wij ondersteunen de kandidaat met zijn of haar studie en fungeren als contactpersoon met de school om toezicht te houden op zijn of haar ontwikkeling.

Diensten

Meer diensten

Sociale activering

Het doel van sociale activering is het in beweging krijgen van de kandidaat en deze duurzaam te laten deelnemen in de maatschappij.

Dienst bekijken

Jobfinding

We bezoeken diverse werkplekken die aansluiten bij de mogelijkheden van de kandidaat en versterken de vaardigheden die basis vormen voor de concrete stappen naar werk.

Dienst bekijken

Coaching on the job

De kandidaat wordt ondersteund door een jobcoach om zich veilig en vertrouwd te voelen op de werkplek en zich te ontwikkelen op de werkplek.

Dienst bekijken

Werkfit project

De kandidaat wordt door middel van verschillende beweegmomenten, coachgesprekken, bezoeken van werkplekken en ondersteuning op de werkplek zelf werkfit gemaakt.

Dienst bekijken

Share this page

Vul hieronder jouw gegevens in en het e-mailadres van de persoon waarmee je deze pagina wilt delen.