Solliciteer direct

Accountmanager M/V

  Kampen

* Op dit moment is er een tijdelijke wervingsstop. We hebben hierdoor op dit moment geen openstaande vacatures. Laat gerust je gegevens achter d.m.v. een sollicitatie. Wij nemen contact met je op zodra er openstaande vacatures zijn.


Wat ga je doen?

Als accountmanager bij Base to Work bouw je mee aan onze toekomst door het binnenhalen van klanten waar onze werkfitte statushouders terecht kunnen voor re-integratie op de arbeidsmarkt. Je doet acquisitie en weet potentiële opdrachtgevers te overtuigen. Je verbindt kandidaten met de opdrachtgevers. Samen met je collega’s weet je klantrelaties optimaal te bedienen en uit te bouwen. Je hebt lef en je onderhoudt je netwerk actief. Zo weet jij altijd wie er beschikbaar is voor werk en waar onze kansen liggen.

Wie ben jij?

Jij bent een winnaar! Jij ruikt kansen en je creëert ze. Je handelt proactief en je bent oprecht geïnteresseerd. Je neemt de tijd voor een gesprek en de koffie staat altijd klaar. Je gaat voor het hoogst haalbare, alleen het beste is goed genoeg. Je bent ondernemend en ambitieus. Je bent positief kritisch en resultaatgericht.

Wie zijn wij?

Base to Work begeleidt kandidaten met een afstand tot de arbeidsmarkt en biedt hen een basis voor duurzaam werk. Wij werken succesvol samen met verschillende gemeenten die ons kandidaten aanwijzen, die begeleiding nodig hebben op gebied van studie en werk. Tijdens een project van zes tot negen maanden worden de kandidaten zowel fysiek als mentaal klaargestoomd voor de arbeidsmarkt. Wij investeren in onze accountmanagers door middel van trainingen en cursussen.

Base to Work is onderdeel van DDF People.

Reageer op deze functie

Meer Base To Work vacatures

Share this page

Vul hieronder jouw gegevens in en het e-mailadres van de persoon waarmee je deze pagina wilt delen.

Accountmanager M/V


Reageren op deze functie

Met onderstaand formulier reageer je eenvoudig op deze functie. Na je reactie nemen wij zo snel mogelijk contact met je op om je aanmelding te bespreken.

Wij bieden

  •   Een goed startsalaris
  •   Uitgebreid inwerktraject en aanbod van trainingen en complete opleidingen
  •   Interne doorgroeimogelijkheden naar leidinggevende of specialistische functie
  •   Laptop en een mobiele telefoon die je ook privé kunt gebruiken
  •   Werken met energieke collega's in een hecht team
  •   Uitzicht op een Base to Work auto
  •   32,5 vakantiedagen
  •   Flexibele werktijden
  •   Korting op je fitnessabonnement