Solliciteer direct
Tiemen Aalbers
Operationeel manager

''Mensen verder helpen door ze in hun kracht te zetten, dat is wat mij drijft.''

Jobcoach / ZZP

  Randstad, Midden-Nederland, Noord-Nederland

Zet jij je graag in voor een maatschappelijk doeleinde? Haal jij je energie uit het begeleiden van kandidaten richting een passende baan? En werk jij graag op projectbasis? Lees dan snel verder!

Wie zijn wij?

Base to Work begeleidt kandidaten met een afstand tot de arbeidsmarkt en biedt hen een basis voor duurzaam werk. Wij werken succesvol samen met verschillende gemeenten en het UWV om kandidaten te begeleiden richting de arbeidsmarkt. Base to Work is daarnaast gespecialiseerd in het begeleiden van statushouders en anderstaligen waardoor wij veel kandidaten begeleiden die andere talen spreken.

Wat ga je doen?

Voor regio's Randstad, Midden-Nederland en Noord-Nederland is Base to Work op zoek naar ZZP Jobcoaches voor onze coachtrajecten. Vanuit gemeenten en het UWV krijgen wij aanvragen om mensen weer stappen te laten zetten richting de arbeidsmarkt. Dit kunnen mensen zijn vanuit de WW, Wajong, WIA en- of overige uitkeringssituaties bij gemeenten.

Samen met de kandidaat stel je een coachplan op met heldere doelen om samen stappen te zetten richting de arbeidsmarkt. Vanuit het intakegesprek kijk je samen met de kandidaat wat de mogelijkheden zijn en wat de kandidaat nodig heeft. De situatie is per kandidaat verschillend, de één staat ver van de arbeidsmarkt af en de ander heeft net een extra zetje nodig om zelfredzaam te worden op de werkplek. Is een kandidaat geplaatst, dan verleen je nog de nodige nazorg op de werkplek in de vorm van jobcoaching.

Jij bent verantwoordelijk voor je eigen kandidaten, je registreert de voortgang, je onderhoud contacten met opdrachtgevers en adviseert hen over de mogelijkheden over de inzet van de doelgroep.

Wie ben jij?

Jij hebt aantoonbare affiniteit en een zichtbare connectie met de doelgroep WW, Wajong, WIA en anderstaligen. Jij beschikt over veel geduld en bent intrinsiek gemotiveerd om de kandidaten te begeleiden in hun weg naar (verdere) participatie richting de arbeidsmarkt. Jij bent begripvol en weet hoe je met onze doelgroep om moet gaan. Vanuit een persoonlijke benadering coach jij onze deelnemers om hen de kans te geven mee te doen in onze samenleving. Jij gelooft net als ons in de mogelijkheden van onze deelnemers!

Wat vragen wij?

 • Aantoonbare affiniteit met de doelgroep;
 • Relevante en aantoonbare werkervaring;
 • HBO werk- en denkniveau;
 • Bij voorkeur een afgeronde Combo of Elan opleiding;
 • Geduldig, betrokken en oprechte interesse in onze doelgroep.

Wat staat daar tegenover?

 • Een passende vergoeding;
 • De mogelijkheid om op flexibele basis bij ons aan de slag te gaan;
 • Uitdagende opdrachten waarin jij het verschil kunt maken;
 • Werken met energieke collega’s;
 • Onderdeel zijn van het Base to Work team.


Stuur een open sollicitatie

Meer Base To Work vacatures

Jobcoach anderstaligen M/V

  Randstad, Midden-Nederland, Noord-Nederland

Fulltime of Parttime | HBO | Regio Randstad, Midden en Oost Nederland Zet jij je graag in voor een maatschappelijk doeleinde? Haal jij je energie uit het begeleiden van anderstaligen richting een pas...

Vacature bekijken

Meewerkstage Marketing & Communicatie M/V

  Kampen

Ben jij altijd bezig met content creatie en wil jij dit graag in praktijk brengen? Doe je dit graag binnen een organisatie waar je veel vrijheid en ruimte krijgt voor eigen inbreng en ontwikkeling? En...

Vacature bekijken

Accountmanager E-learning financieel zelfredzaam M/V

 

Base to Work is gespecialiseerd in de begeleiding van statushouders. Om de coaching aan te laten sluiten op de doelgroep statushouders, heeft Base to Work een E-learning op maat ontwikkeld voor status...

Vacature bekijken

Share this page

Vul hieronder jouw gegevens in en het e-mailadres van de persoon waarmee je deze pagina wilt delen.

Jobcoach / ZZP


Reageren op deze functie

Met onderstaand formulier reageer je eenvoudig op deze functie. Na je reactie nemen wij zo snel mogelijk contact met je op om je aanmelding te bespreken.

Wij bieden

 • Een passende vergoeding;  
 • De mogelijkheid om op flexibele basis bij ons aan de slag te gaan;  
 • Uitdagende opdrachten waarin jij het verschil kunt maken;  
 • Werken met energieke collega’s;  
 • Onderdeel zijn van het Base to Work team.