Aan de slag bij Dorcas!

In februari jl. is ons activatietraject gestart in Emmen. Opnieuw mogen wij kandidaten activeren om deel te nemen in de samenleving!

Emma maakte kennis met Nawal: een ijverige dame die graag in een winkel wil werken. Opzoek naar een geschikte werkplek kwamen zij bij Dorcas Emmen terecht. Hier werd Nawal met open armen ontvangen en werkt ze nu twee dagen in de week. Haar werkzaamheden variëren van het werken met kleding en huishoudelijke artikelen, tot het schenken van koffie en thee en het prijzen van artikelen. De taken worden steeds meer uitgebreid. Nawal geniet van het contact met haar collega’s, klanten en is heel blij dat ze de Nederlandse taal in de praktijk kan oefenen! Bijzonder vindt zij dat ze met haar werkzaamheden ook een goed doel steunt. De opbrengsten uit de verkoop komen namelijk volledig ten goede aan het steunen van de meest kwetsbare mensen in Afrika, Oost-Europa en het Midden-Oosten.

Wij bedanken alle medewerkers van Dorcas Emmen en Marjon Aalenhuis voor de fijne samenwerking.

Dorcas heeft onlangs een nieuwe vestiging geopend in Emmen. Op woensdag 10 mei is de feestelijke opening van Dorcas Emmen - Cornelis Houtmanstraat 10. Tussen 11.00 uur en 16:00 uur is de winkel geopend en bent u van harte uitgenodigd om een kijkje te nemen. Nawal en haar collega’s staan in ieder geval voor u klaar!

Actueel

Meer nieuws

Workshop interculturele communicatie op het Windesheim!

Vandaag waren collega’s Marijn en Tiemen te gast op het Windesheim in Zwolle om een workshop te geven.

Lees dit artikel

Semere en Suuvejan gestart met de opleiding tot fietsmonteur!

Op de foto zijn Semere en Suuvejan te zien. Zij zijn onlangs gestart met het voorschakeltraject basis fietstechniek van het Deltion College.

Lees dit artikel

Gastles interculturele communicatie Deltion College

Afgelopen week waren onze collega's Marijn en Tiemen aanwezig op het Deltion College om een gastles te geven over interculturele communicatie.

Lees dit artikel

Maak kennis met onze collega Amin Deamergi

Amin werkt sinds een tijd bij Base to Work en stelt zichzelf kort voor!

Lees dit artikel

Share this page

Vul hieronder jouw gegevens in en het e-mailadres van de persoon waarmee je deze pagina wilt delen.