Afronding 2e Voorschakeltraject Basis Fietstechniek

Donderdag 22 juni mochten 8 deelnemers van het Voorschakeltraject Basis Fietstechniek het certificaat in ontvangst nemen. Tijdens een feestelijke uitreiking werden zij in het zonnetje gezet. Van harte gefeliciteerd!

Van de 8 kandidaten hebben er 7 een plek mogen vinden bij een bedrijf, 4 of 5 kandidaten een betaalde baan en 2 kandidaten gaan doorstromen naar een BBL traject.

De deelnemers zijn tien weken lang een dag per week bij Deltion College geweest. Daar hebben ze theorie- en praktijkles van docent Marco Hendriksen en instructeur André Schoonhoven gekregen. Daarnaast hebben ze minimaal twee dagen per week stage gelopen. André Schoonhoven: “We kijken terug op een mooie tijd. Dit zijn ongeveer de leukste klassen om les te geven door hun diversiteit en enthousiasme!”

In oktober starten we met de 3e groep. Lijkt het je leuk om te werken in fietstechniek of weet je iemand waar dit traject geschikt voor is? Laat het ons weten!

Het Voorschakeltraject Basis Fietstechniek wordt mogelijk gemaakt door het Deltion College, Westerman Multimodal Logistics, Base to Work, Werkgeversservicepunt (WSP) Regio Zwolle, Upgrade Jezelf - Regio Zwolle en werkgevers uit of gerelateerd aan de fietsbranche.

Actueel

Meer nieuws

Afronding van de MAP in gemeente Smallingerland

Afgelopen vrijdag waren collega's Amin Deamergi en Melda Magdis in Drachten voor de afronding van de Module Arbeidsmarkt & Participatie (MAP).

De MAP is een nieuw onderdeel van de nieuwe Wet inburgering die vorig jaar in werking is getreden. Voor diverse gemeenten in de regio voeren we de MAP uit waarbij het doel is om deelnemers kennis te laten maken met en voor te bereiden op deelname aan de Nederlandse arbeidsmarkt. In afgelopen maanden hebben we verschillende onderwerpen doorlopen zoals de beroepenoriëntatie, beroepskansen, netwerk opbouwen en werkcultuur.

Lees dit artikel

Teamdag Base to Work 2023!

Twee weken geleden kwamen we als team bij elkaar om elkaar te ontmoeten, samen terug te kijken naar afgelopen periode en vooruit te blikken naar wat komen gaat. We zijn trots op ons team, de groei die we door mogen maken en wat we samen mogen bereiken voor onze kandidaten. Bedankt Marjan van Houwelingen voor de prachtige foto's!

Lees dit artikel

Het activatietraject van Nahla

Nahla volgt het activatietraject van Base to Work. Dit heeft als doel deelnemers in beeld te brengen en te activeren.

Lees dit artikel

Zwolse Halve Marathon

Een mooi sportief weekend met een aantal collega's van Base to Work. Zaterdagavond liepen Paul, Emma, Anita, Marijn, Tiemen en Henri de Halve Marathon en 4 Engelse Mijl van Zwolle.

Lees dit artikel

Share this page

Vul hieronder jouw gegevens in en het e-mailadres van de persoon waarmee je deze pagina wilt delen.