Base to Work en Gemeente Zwolle gaan de samenwerking aan

Zwolle – Begin maart hebben Base to Work en Gemeente Zwolle de handen ineengeslagen. Samen met partner Kbret begeleidt en activeert Base to Work de komende tijd 20 jonge statushouders richting participatie in de maatschappij.

Gedurende de samenwerking helpt Base to Work de deelnemers uit Gemeente Zwolle om het belang te gaan inzien van participatie in de Nederlandse samenleving. We brengen de kwaliteiten en wensen van de deelnemers in kaart, delen kennis over de Nederlandse arbeidsmarkt en trainen de deelnemers in het ontwikkelen van vaardigheden die nodig zijn om werk te vinden en zich te redden op de werkvloer. We kijken ernaar uit om deze deelnemers te helpen in hun persoonlijke groei.

Actueel

Meer nieuws

Aan de slag bij Dorcas!

Aan de slag bij Dorcas!

In februari jl. is ons activatietraject gestart in Emmen. Opnieuw mogen wij kandidaten activeren om deel te nemen in de samenleving!

Lees dit artikel

Workshop interculturele communicatie op het Windesheim!

Vandaag waren collega’s Marijn en Tiemen te gast op het Windesheim in Zwolle om een workshop te geven.

Lees dit artikel

Semere en Suuvejan gestart met de opleiding tot fietsmonteur!

Op de foto zijn Semere en Suuvejan te zien. Zij zijn onlangs gestart met het voorschakeltraject basis fietstechniek van het Deltion College.

Lees dit artikel

Gastles interculturele communicatie Deltion College

Afgelopen week waren onze collega's Marijn en Tiemen aanwezig op het Deltion College om een gastles te geven over interculturele communicatie.

Lees dit artikel

Share this page

Vul hieronder jouw gegevens in en het e-mailadres van de persoon waarmee je deze pagina wilt delen.