Base to Work en Gemeente Zwolle gaan de samenwerking aan

Zwolle – Begin maart hebben Base to Work en Gemeente Zwolle de handen ineengeslagen. Samen met partner Kbret begeleidt en activeert Base to Work de komende tijd 20 jonge statushouders richting participatie in de maatschappij.

Gedurende de samenwerking helpt Base to Work de deelnemers uit Gemeente Zwolle om het belang te gaan inzien van participatie in de Nederlandse samenleving. We brengen de kwaliteiten en wensen van de deelnemers in kaart, delen kennis over de Nederlandse arbeidsmarkt en trainen de deelnemers in het ontwikkelen van vaardigheden die nodig zijn om werk te vinden en zich te redden op de werkvloer. We kijken ernaar uit om deze deelnemers te helpen in hun persoonlijke groei.

Actueel

Meer nieuws

Samen richting werk: aftrap hernieuwde samenwerking Arbeidsmarktproject sc Heerenveen

Sinds dit seizoen heeft ook Base To Work zich aangesloten bij het Arbeidsmarktproject. Base to Work vindt het belangrijk om naast de mens te staan. Vanuit een informele benadering kijken zij naar de kracht van de deelnemer, met als doel om op een duurzame en zelfredzame wijze te participeren in de maatschappij.

Lees dit artikel

Base to Work sluit raamovereenkomst met UWV voor inkoopkader re-integratiediensten

Afgelopen week heeft Base to Work haar dienstverlenging voor de re-integratiediensten van het UWV verder uitgebreid. Naast de dienst jobcoaching, kan Base to Work nu ook de modulaire dienste, werkfit maken en naar werk aanbieden.

Lees dit artikel

Rondleidingen bij bedrijven

Tijdens de participatieprojecten krijgen deelnemers onder andere training over de Nederlandse arbeidsmarkt. Hoe ziet de arbeidsmarkt eruit en wat voor banen kan je allemaal in Nederland uitvoeren? Ook worden verschillende werknemersvaardigheden getraind zoals een gesprek voeren met collega's op de werkvloer.

Lees dit artikel

Matz Social & Base to Work slaan handen ineen

Onlangs zijn Matz Social en Base to Work de samenwerking aangegaan. Matz Social, onder andere bekend van de documentaireserie ‘De Wasstraat’, helpt mensen met een overbrugbare afstand tot de arbeidsmarkt aan een baan en werkplek.

Lees dit artikel

Share this page

Vul hieronder jouw gegevens in en het e-mailadres van de persoon waarmee je deze pagina wilt delen.