Dit betekende de begeleiding van Base to Work voor deelnemers van Entree opleiding aan Landstede

Afgelopen schooljaar hebben collega's Anita Post en Manfred Vlieger 12 statushouders van Entree opleiding aan Landstede in Harderwijk begeleid. Meerinzicht heeft ons gevraagd deze jongeren te begeleiden om uitval te voorkomen, uitstroom naar werk of een vervolgopleiding te realiseren. Wat heeft de begeleiding van Base to Work voor deze groep betekend?

Met trots kunnen we melden dat we onszelf 100% hebben overtroffen. Dit komt tot uiting in de volgende cijfers:

  • De aanwezigheidspercentage is hoger ten opzichte van vorig jaar
  • 6 kandidaten vervolgen hun opleiding bij Entree
  • 2 kandidaten gaan een mbo-opleiding volgen
  • 4 kandidaten hebben gekozen om aan het werk te gaan

Successen bereik je niet alleen, maar met een betrokken team. Daarom gaat mijn dank uit naar de interne coaches van Landstede, Corné Sukaldi, Lammie van Norel en Mario Bello Caragena, en de coaches van Base to Work, Anita Post en Manfred Vlieger. Ria Onderdijk van Landstede en Anita Smit van Meerinzicht, bedankt voor de mooie samenwerking!

Door: Idris Fatah Ahmed.

Actueel

Meer nieuws

Van een werkervaringsplek naar een betaalde baan!

Al eerder vertelden we jullie over Jamal. Sinds januari 2021 neemt Jamal deel aan ons participatietraject. Nu 1.5 jaar verder is hij van een werkervaringsplek naar een betaalde baan gegaan!

Lees dit artikel

Nieuwe collega!

Afgelopen week is Ali Maalla gestart bij Base to Work in de rol van Arabisch sprekende jobcoach. Ali woont sinds een aantal jaar in Nederland en weet hoe het is om te moeten inburgeren in een nieuw land. Daarnaast spreekt hij Nederlands en Arabisch!

Lees dit artikel

In gesprek met Loes Mulder Secretaris-Generaal van het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid

Afgelopen vrijdag gingen Tiemen Aalbers en Henri Ruitenberg in gesprek met Loes Mulder Secretaris-Generaal van het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid.

Lees dit artikel

Jobcoaching in het groen met Tewelde Yared

In samenwerking met Ilse van der Plas van Werkleerbedrijf Lucrato en Eelco ter Riele van hoveniersbedrijf Ter Riele B.V. coacht onze collega Tewelde een aantal Eritrese kandidaten op de werkvloer.

Lees dit artikel

Share this page

Vul hieronder jouw gegevens in en het e-mailadres van de persoon waarmee je deze pagina wilt delen.