Dit betekende de begeleiding van Base to Work voor deelnemers van Entree opleiding aan Landstede

Afgelopen schooljaar hebben collega's Anita Post en Manfred Vlieger 12 statushouders van Entree opleiding aan Landstede in Harderwijk begeleid. Meerinzicht heeft ons gevraagd deze jongeren te begeleiden om uitval te voorkomen, uitstroom naar werk of een vervolgopleiding te realiseren. Wat heeft de begeleiding van Base to Work voor deze groep betekend?

Met trots kunnen we melden dat we onszelf 100% hebben overtroffen. Dit komt tot uiting in de volgende cijfers:

Successen bereik je niet alleen, maar met een betrokken team. Daarom gaat mijn dank uit naar de interne coaches van Landstede, Corné Sukaldi, Lammie van Norel en Mario Bello Caragena, en de coaches van Base to Work, Anita Post en Manfred Vlieger. Ria Onderdijk van Landstede en Anita Smit van Meerinzicht, bedankt voor de mooie samenwerking!

Door: Idris Fatah Ahmed.

Actueel

Meer nieuws

Financiële problemen voor statushouders. Wat moet er gebeuren?

Veel vluchtelingen - die inmiddels statushouders zijn - kampen met schulden, waardoor vele van hen in de problemen zitten. Jobcoach Idris Fatah Ahmed werd geïnterviewd door Nieuwlicht (EO) over onze aanpak richting zelfredzaamheid. Bekijk nu het nieuwsitem.

Lees dit artikel

Wandelcoaching

De afgelopen weken hebben we tijd om terug te kijken naar mooie momenten met de kandidaten van Base to Work in Hasselt. Naast het sporten en trainen aan werkfitheid, gaven we lessen over beroepen en de arbeidsmarkt. Maar wat je vast niet weet is dat het programma veel verder rijkt. Lees snel verder!

Lees dit artikel

'Zou jij daar niet van opbloeien?'

In samenwerking met Lucrato en Gemeente Apeldoorn is deze groep zes maanden geleden in actie gekomen. Prachtige mannen en vrouwen op wie we trots zijn! Waarom? Lees snel verder!

Lees dit artikel

Kick-off Base to Work bij Gemeente Zwartewaterland

De komende periode zal Base to Work statushouders in Gemeente Zwartewaterland helpen om concreet deel te nemen in de maatschappij. Lees meer over het participatietraject!

Lees dit artikel

Share this page

Vul hieronder jouw gegevens in en het e-mailadres van de persoon waarmee je deze pagina wilt delen.