Dit betekende de begeleiding van Base to Work voor deelnemers van Entree opleiding aan Landstede

Afgelopen schooljaar hebben collega's Anita Post en Manfred Vlieger 12 statushouders van Entree opleiding aan Landstede in Harderwijk begeleid. Meerinzicht heeft ons gevraagd deze jongeren te begeleiden om uitval te voorkomen, uitstroom naar werk of een vervolgopleiding te realiseren. Wat heeft de begeleiding van Base to Work voor deze groep betekend?

Met trots kunnen we melden dat we onszelf 100% hebben overtroffen. Dit komt tot uiting in de volgende cijfers:

  • De aanwezigheidspercentage is hoger ten opzichte van vorig jaar
  • 6 kandidaten vervolgen hun opleiding bij Entree
  • 2 kandidaten gaan een mbo-opleiding volgen
  • 4 kandidaten hebben gekozen om aan het werk te gaan

Successen bereik je niet alleen, maar met een betrokken team. Daarom gaat mijn dank uit naar de interne coaches van Landstede, Corné Sukaldi, Lammie van Norel en Mario Bello Caragena, en de coaches van Base to Work, Anita Post en Manfred Vlieger. Ria Onderdijk van Landstede en Anita Smit van Meerinzicht, bedankt voor de mooie samenwerking!

Door: Idris Fatah Ahmed.

Actueel

Meer nieuws

Start samenwerking gemeente Midden-Drenthe

Vanaf 1 juni zijn collega's Paul Masséus en Marijn van der Gaag gestart in de gemeente Midden-Drenthe met het activeringsproject. De deelnemers maakten tijdens de kick-off kennis met elkaar, de coaches en kregen ook hun persoonlijke lespakket.

In de komende periode gaan 12 deelnemers aan de slag met groepstrainingen, sport & spel en individuele coaching. Meer weten over het project? Klik dan op https://lnkd.in/eDs3XyD5

Lees dit artikel

Samen richting werk: aftrap hernieuwde samenwerking Arbeidsmarktproject sc Heerenveen

Sinds dit seizoen heeft ook Base To Work zich aangesloten bij het Arbeidsmarktproject. Base to Work vindt het belangrijk om naast de mens te staan. Vanuit een informele benadering kijken zij naar de kracht van de deelnemer, met als doel om op een duurzame en zelfredzame wijze te participeren in de maatschappij.

Lees dit artikel

Base to Work sluit raamovereenkomst met UWV voor inkoopkader re-integratiediensten

Afgelopen week heeft Base to Work haar dienstverlenging voor de re-integratiediensten van het UWV verder uitgebreid. Naast de dienst jobcoaching, kan Base to Work nu ook de modulaire dienste, werkfit maken en naar werk aanbieden.

Lees dit artikel

Rondleidingen bij bedrijven

Tijdens de participatieprojecten krijgen deelnemers onder andere training over de Nederlandse arbeidsmarkt. Hoe ziet de arbeidsmarkt eruit en wat voor banen kan je allemaal in Nederland uitvoeren? Ook worden verschillende werknemersvaardigheden getraind zoals een gesprek voeren met collega's op de werkvloer.

Lees dit artikel

Share this page

Vul hieronder jouw gegevens in en het e-mailadres van de persoon waarmee je deze pagina wilt delen.