In gesprek met Loes Mulder Secretaris-Generaal van het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid


Afgelopen vrijdag gingen Tiemen Aalbers en Henri Ruitenberg in gesprek met Loes Mulder Secretaris-Generaal van het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid.

Samen met Kirsten Bruins RTE van Gemeente Midden-Drenthe kregen we een rondleiding bij Stark, leerwerkbedrijf van Gerda Rijlaarsdam-Visser. We hebben onze samenwerking met Gemeente Midden-Drenthe en Stark, leerwerkbedrijf besproken en mooie plannen gemaakt voor de toekomst.

Momenteel voeren we ons activatieprogramma uit waar we een groep statushouders stappen laten zetten richting participatie. We geven groepstrainingen en gaan bij de mensen thuis langs om individuele coachgesprekken te voeren. Dit alles om nog meer statushouders succesvol te begeleiden richting de arbeidsmarkt!

Actueel

Meer nieuws

Aan de slag bij Dorcas!

Aan de slag bij Dorcas!

In februari jl. is ons activatietraject gestart in Emmen. Opnieuw mogen wij kandidaten activeren om deel te nemen in de samenleving!

Lees dit artikel

Workshop interculturele communicatie op het Windesheim!

Vandaag waren collega’s Marijn en Tiemen te gast op het Windesheim in Zwolle om een workshop te geven.

Lees dit artikel

Semere en Suuvejan gestart met de opleiding tot fietsmonteur!

Op de foto zijn Semere en Suuvejan te zien. Zij zijn onlangs gestart met het voorschakeltraject basis fietstechniek van het Deltion College.

Lees dit artikel

Gastles interculturele communicatie Deltion College

Afgelopen week waren onze collega's Marijn en Tiemen aanwezig op het Deltion College om een gastles te geven over interculturele communicatie.

Lees dit artikel

Share this page

Vul hieronder jouw gegevens in en het e-mailadres van de persoon waarmee je deze pagina wilt delen.