Kick-off van het participatietraject in Staphorst

Staphorst - Afgelopen week vond de kick-off plaats van het participatietraject in de gemeente Staphorst. Twaalf statushouders ontvangen in de komende maanden begeleiding op maat en zetten hierbij stappen naar werk.

Tijdens de kick-off maken de deelnemers kennis met elkaar, de coaches van Base to Work én het participatietraject. Het is het startsignaal van het traject en wordt laagdrempelig georganiseerd zodat iedereen zich op zijn of haar gemak voelt. Na de eerste kennismaking volgt een spel waarin deelnemers met elkaar vragen moeten beantwoorden en in beweging moeten komen. Sport & beweging is een belangrijke pijler voor de trajecten; door letterlijk in beweging te komen worden deelnemers geactiveerd.

In de komende periode komen deelnemers twee keer per week bij elkaar bij de sportschool Family Fit in Staphorst. Hier krijgen zij training over de Nederlandse arbeidsmarkt, ontwikkelen zij competenties en wordt er getraind op verschillende (werknemers)vaardigheden. Daarnaast worden er sportactiviteiten georganiseerd en gaan deelnemers oefenen met hun CV, sollicitatiegesprekken en werksituaties die je kan tegenkomen op de werkvloer. Onze coaches Anita Post en Marijn van der Graag begeleiden het participatietraject.

Actueel

Meer nieuws

Kick-out project Dalfsen

Dalfsen - Onlangs heeft de kick-out van het project in Dalfsen plaatsgevonden. De kick-out is de afsluiter van onze projecten. Door middel van sport & spel en een groepsactiviteit komen de deelnemers nog een keer samen en blikken we terug op het project.

Lees dit artikel

Samenwerking Gelrewerkt! en Base to Work is van start gegaan

Zutphen - Onlangs zijn Gelrewerkt! en Base to Work de samenwerking aangegaan. In de komende 9 maanden worden meerdere statushouders begeleid om duurzaam en betaald aan het werk te gaan.

Lees dit artikel

Base to Work en Gemeente Zwolle gaan de samenwerking aan

Begin maart hebben Base to Work en Gemeente Zwolle de handen ineengeslagen om 20 jonge statushouders te begeleiden richting participatie in de maatschappij.

Lees dit artikel

Base to Work en Gemeente Dalfsen slaan handen ineen

Base to Work en de Gemeente Dalfsen gaan de samenwerking aan en begeleiden het komende half jaar 15 kandidaten richting duurzame participatie in de arbeidsmarkt.

Lees dit artikel

Share this page

Vul hieronder jouw gegevens in en het e-mailadres van de persoon waarmee je deze pagina wilt delen.