Kick-out project Dalfsen

Dalfsen - Onlangs heeft de kick-out van het project in Dalfsen plaatsgevonden. De kick-out is de afsluiter van onze projecten. Door middel van sport & spel en een groepsactiviteit komen de deelnemers nog één keer samen en blikken we terug op het project.

Tijdens de kick-out van het project in Dalfsen heeft buurtsportcoach William van Lenthe een introductie les cricket georganiseerd voor de deelnemers. Na de uitleg konden deelnemers direct in actie komen en maakten zij kennis met deze sport. Sport is een belangrijk onderdeel uit onze projecten. Het zet mensen in beweging en wordt als middel gebruikt voor een gezonde mentale en fysieke conditie.

Na de sportles was er een lunch en groepsactiviteit. Deelnemers maakten een eigen moodboard over hun ontwikkeling en doelen voor de komende periode. Het moodboard werd vervolgens aan de groep gepresenteerd. Aan het einde van de kick-out namen deelnemers hun welverdiende certificaat in ontvangst.

Wij kijken terug op een mooi project in Dalfsen waarin verschillende deelnemers de weg naar werk mochten vinden en stappen mochten zetten in zelfredzaamheid. Wilt u meer weten over onze projecten? Neem dan gerust contact op via de contactpagina.

Actueel

Meer nieuws

Kick-off van het participatietraject in Staphorst

Staphorst - Afgelopen week vond de kick-off plaats van het participatietraject in de gemeente Staphorst. Twaalf statushouders ontvangen in de komende maanden begeleiding op maat en zetten hierbij stappen naar werk.

Lees dit artikel

Samenwerking Gelrewerkt! en Base to Work is van start gegaan

Zutphen - Onlangs zijn Gelrewerkt! en Base to Work de samenwerking aangegaan. In de komende 9 maanden worden meerdere statushouders begeleid om duurzaam en betaald aan het werk te gaan.

Lees dit artikel

Base to Work en Gemeente Zwolle gaan de samenwerking aan

Begin maart hebben Base to Work en Gemeente Zwolle de handen ineengeslagen om 20 jonge statushouders te begeleiden richting participatie in de maatschappij.

Lees dit artikel

Base to Work en Gemeente Dalfsen slaan handen ineen

Base to Work en de Gemeente Dalfsen gaan de samenwerking aan en begeleiden het komende half jaar 15 kandidaten richting duurzame participatie in de arbeidsmarkt.

Lees dit artikel

Share this page

Vul hieronder jouw gegevens in en het e-mailadres van de persoon waarmee je deze pagina wilt delen.