Kick-out project Dalfsen

Dalfsen - Onlangs heeft de kick-out van het project in Dalfsen plaatsgevonden. De kick-out is de afsluiter van onze projecten. Door middel van sport & spel en een groepsactiviteit komen de deelnemers nog één keer samen en blikken we terug op het project.

Tijdens de kick-out van het project in Dalfsen heeft buurtsportcoach William van Lenthe een introductie les cricket georganiseerd voor de deelnemers. Na de uitleg konden deelnemers direct in actie komen en maakten zij kennis met deze sport. Sport is een belangrijk onderdeel uit onze projecten. Het zet mensen in beweging en wordt als middel gebruikt voor een gezonde mentale en fysieke conditie.

Na de sportles was er een lunch en groepsactiviteit. Deelnemers maakten een eigen moodboard over hun ontwikkeling en doelen voor de komende periode. Het moodboard werd vervolgens aan de groep gepresenteerd. Aan het einde van de kick-out namen deelnemers hun welverdiende certificaat in ontvangst.

Wij kijken terug op een mooi project in Dalfsen waarin verschillende deelnemers de weg naar werk mochten vinden en stappen mochten zetten in zelfredzaamheid. Wilt u meer weten over onze projecten? Neem dan gerust contact op via de contactpagina.

Actueel

Meer nieuws

Succesvol Voorschakeltraject Basis Fietstechniek!

Net voor de kerst hadden we de uitreiking van het certificaat Voorschakeltraject Basis Fietstechniek.

Lees dit artikel

De Nederlandse cultuur

Cultuur is één van de thema's die altijd terug komen in onze trajecten. Dit betekent dat we onder andere stilstaan bij de Nederlandse cultuur en de feestdagen die gevierd worden. Afgelopen maandag was het 5 december, een dag waarin veel mensen in Nederland sinterklaas vieren.

Lees dit artikel

Fabian zet een mooie stap richting werk!

Een aantal maanden geleden hebben we een gesprek gehad met Fabian en Marina Loekan van Gemeente Dronten. Fabian heeft de laatste jaren veel meegemaakt en kon door omstandigheden geen goede stappen zetten richting de arbeidsmarkt.

Lees dit artikel

Aan het werk bij de Bakker Bart!

Onlangs is mevrouw Ghofran aan het werk gegaan bij de Bakker Bart. Ghofran is via Werkleerbedrijf Lucrato in contact gekomen met onze coach Paul Masséus. Ze kon aan de slag bij de Bakker Bart maar door haar taalachterstand had ze extra begeleiding nodig.

Lees dit artikel

Share this page

Vul hieronder jouw gegevens in en het e-mailadres van de persoon waarmee je deze pagina wilt delen.