Kick-out project Dalfsen

Dalfsen - Onlangs heeft de kick-out van het project in Dalfsen plaatsgevonden. De kick-out is de afsluiter van onze projecten. Door middel van sport & spel en een groepsactiviteit komen de deelnemers nog één keer samen en blikken we terug op het project.

Tijdens de kick-out van het project in Dalfsen heeft buurtsportcoach William van Lenthe een introductie les cricket georganiseerd voor de deelnemers. Na de uitleg konden deelnemers direct in actie komen en maakten zij kennis met deze sport. Sport is een belangrijk onderdeel uit onze projecten. Het zet mensen in beweging en wordt als middel gebruikt voor een gezonde mentale en fysieke conditie.

Na de sportles was er een lunch en groepsactiviteit. Deelnemers maakten een eigen moodboard over hun ontwikkeling en doelen voor de komende periode. Het moodboard werd vervolgens aan de groep gepresenteerd. Aan het einde van de kick-out namen deelnemers hun welverdiende certificaat in ontvangst.

Wij kijken terug op een mooi project in Dalfsen waarin verschillende deelnemers de weg naar werk mochten vinden en stappen mochten zetten in zelfredzaamheid. Wilt u meer weten over onze projecten? Neem dan gerust contact op via de contactpagina.

Actueel

Meer nieuws

Base to Work sluit raamovereenkomst met UWV voor inkoopkader re-integratiediensten

Afgelopen week heeft Base to Work haar dienstverlenging voor de re-integratiediensten van het UWV verder uitgebreid. Naast de dienst jobcoaching, kan Base to Work nu ook de modulaire dienste, werkfit maken en naar werk aanbieden.

Lees dit artikel

Rondleidingen bij bedrijven

Tijdens de participatieprojecten krijgen deelnemers onder andere training over de Nederlandse arbeidsmarkt. Hoe ziet de arbeidsmarkt eruit en wat voor banen kan je allemaal in Nederland uitvoeren? Ook worden verschillende werknemersvaardigheden getraind zoals een gesprek voeren met collega's op de werkvloer.

Lees dit artikel

Matz Social & Base to Work slaan handen ineen

Onlangs zijn Matz Social en Base to Work de samenwerking aangegaan. Matz Social, onder andere bekend van de documentaireserie ‘De Wasstraat’, helpt mensen met een overbrugbare afstand tot de arbeidsmarkt aan een baan en werkplek.

Lees dit artikel

Kick-off van het participatietraject in Staphorst

Staphorst - Afgelopen week vond de kick-off plaats van het participatietraject in de gemeente Staphorst. Twaalf statushouders ontvangen in de komende maanden begeleiding op maat en zetten hierbij stappen naar werk.

Lees dit artikel

Share this page

Vul hieronder jouw gegevens in en het e-mailadres van de persoon waarmee je deze pagina wilt delen.