Rondleidingen bij bedrijven

Tijdens de participatieprojecten krijgen deelnemers onder andere training over de Nederlandse arbeidsmarkt. Hoe ziet de arbeidsmarkt eruit en wat voor banen kan je allemaal in Nederland uitvoeren? Ook worden verschillende werknemersvaardigheden getraind zoals een gesprek voeren met collega's op de werkvloer.

Naast de inhoudelijke trainingen, organiseren wij ook bedrijfsbezoeken bij bedrijven in de regio. Hierdoor krijgen deelnemers een compleet beeld van bedrijven en kunnen zij kennis maken met verschillende werkzaamheden.

Onlangs is er in samenwerking met het Werkgeversservicepunt Regio Zwolle (WSP) een bedrijfsbezoek georganiseerd bij Breman Machinery B.V. uit Genemuiden. Een geslaagde middag! We kregen een kijkje hoe het bedrijf te werk gaat en welke mooie producten ze maken. De deelnemers waren enthousiast en wie weet leidt het tot nieuwe engineers in wording!

Actueel

Meer nieuws

Base to Work sluit raamovereenkomst met UWV voor inkoopkader re-integratiediensten

Afgelopen week heeft Base to Work haar dienstverlenging voor de re-integratiediensten van het UWV verder uitgebreid. Naast de dienst jobcoaching, kan Base to Work nu ook de modulaire dienste, werkfit maken en naar werk aanbieden.

Lees dit artikel

Matz Social & Base to Work slaan handen ineen

Onlangs zijn Matz Social en Base to Work de samenwerking aangegaan. Matz Social, onder andere bekend van de documentaireserie ‘De Wasstraat’, helpt mensen met een overbrugbare afstand tot de arbeidsmarkt aan een baan en werkplek.

Lees dit artikel

Kick-out project Dalfsen

Dalfsen - Onlangs heeft de kick-out van het project in Dalfsen plaatsgevonden. De kick-out is de afsluiter van onze projecten. Door middel van sport & spel en een groepsactiviteit komen de deelnemers nog een keer samen en blikken we terug op het project.

Lees dit artikel

Kick-off van het participatietraject in Staphorst

Staphorst - Afgelopen week vond de kick-off plaats van het participatietraject in de gemeente Staphorst. Twaalf statushouders ontvangen in de komende maanden begeleiding op maat en zetten hierbij stappen naar werk.

Lees dit artikel

Share this page

Vul hieronder jouw gegevens in en het e-mailadres van de persoon waarmee je deze pagina wilt delen.