Contact

Heb je vragen? Wij helpen je graag. Neem gerust contact op met één van onze medewerkers of gebruik onderstaand contactformulier.

Henri Ruitenberg

Operationeel directeur & jobcoach

"Mensen vertrouwen geven en hen laten zien dat ze meer kunnen dan dat ze denken: we zoeken naar het onbenut potentieel van mensen en leren hen dit potentieel herkennen, waardoor ze zich positief kunnen ontwikkelen. Dat drijft mij in mijn werk."

Idris Fatah Ahmed

Manager participatie en re-integratie | jobcoach

"Wie aandacht krijgt, groeit."

Mariska van Dijk

Budgetcoach

"Mijn drijfveer is het (her)ontdekken van waarden en gaven van mensen, om van daaruit perspectief te kunnen bieden en de zelfredzaamheid te vergroten."

Tiemen Aalbers

Projectmanager

''Mensen verder helpen door ze in hun kracht te zetten, dat is wat mij drijft.''

Anita Post

Jobcoach & participatietrainer

"Je fit voelen en kunnen doen waar je goed in bent, daar streef ik naar met een kandidaat. Ik vind het belangrijk dat iemand op de juiste plek terecht komt en (weer) alles uit zichzelf weet te halen."

Paul Masseus

Jobcoach & participatietrainer

"Ik wil mijn passie voor de Arabische taal- en cultuur inzetten in mijn werk als jobcoach en een bijdrage leveren aan een stukje (werk) geluk van statushouders."

Emma Boeve

Jobcoach & participatietrainer

''Doen waar je goed in bent en wat bij je past vind ik belangrijk, dat geeft energie. Samen met de kandidaat kijk ik graag hoe zij hun talent en vaardigheden kunnen inzetten in de maatschappij!''

Josita van de Wetering

Arbeidsbemiddelaar

''Mensen verder helpen door ze te verbinden aan een passende werkgever is waar ik energie van krijg!''

Tewelde Yared Fetere

Participatietrainer & tolk

''Ik vind het belangrijk om mensen te ondersteunen met hun participatie zodat ze op deze manier betrokken raken in de samenleving.''

Marijn van der Gaag

Participatietrainer

“Tijdens het reizen heb ik aan den lijve ondervonden hoe fijn het kan zijn, wanneer iemand een helpende hand toereikt. Dit hoop ik ook te mogen doen, zodat ik mensen naar een volgende stap in hun leven kan helpen.”

Willeke Evink

Psycholoog

Willem Rietberg

Algemeen directeur

''Wat je ook bereikt in het leven vergeet nooit je afkomst.''

Contact

Contact

  (088) 066 5007

Heb je vragen? Wij helpen je graag. Neem gerust contact op met één van onze medewerkers of gebruik onderstaand contactformulier.

Share this page

Vul hieronder jouw gegevens in en het e-mailadres van de persoon waarmee je deze pagina wilt delen.