Contact

Heb je vragen? Wij helpen je graag. Neem gerust contact op met één van onze medewerkers of gebruik onderstaand contactformulier.

Henri Ruitenberg

Operationeel directeur & jobcoach

"Mensen vertrouwen geven en hen laten zien dat ze meer kunnen dan dat ze denken: we zoeken naar het onbenut potentieel van mensen en leren hen dit potentieel herkennen, waardoor ze zich positief kunnen ontwikkelen. Dat drijft mij in mijn werk."

Idris Fatah Ahmed

Manager participatie en re-integratie | jobcoach

"Wie aandacht krijgt, groeit."

Mariska van Dijk

Projectcoördinator

"Mijn drijfveer is het (her)ontdekken van waarden en gaven van mensen, om van daaruit perspectief te kunnen bieden en de zelfredzaamheid te vergroten."

Tiemen Aalbers

Projectmanager

''Mensen verder helpen door ze in hun kracht te zetten, dat is wat mij drijft.''

Anita Post

Jobcoach & participatietrainer

"Je fit voelen en kunnen doen waar je goed in bent, daar streef ik naar met een kandidaat. Ik vind het belangrijk dat iemand op de juiste plek terecht komt en (weer) alles uit zichzelf weet te halen."

Paul Masseus

Jobcoach & participatietrainer (specialisatie Arabisch)

"Ik wil mijn passie voor de Arabische taal- en cultuur inzetten in mijn werk als jobcoach en een bijdrage leveren aan een stukje (werk) geluk van statushouders."

Emma Boeve

Jobcoach & participatietrainer

''Doen waar je goed in bent en wat bij je past vind ik belangrijk, dat geeft energie. Samen met de kandidaat kijk ik graag hoe zij hun talent en vaardigheden kunnen inzetten in de maatschappij!''

Tewelde Yared Fetere

Participatietrainer & tolk (specialisatie Tigrinya)

''Ik vind het belangrijk om mensen te ondersteunen met hun participatie zodat ze op deze manier betrokken raken in de samenleving.''

Marijn van der Gaag

Jobcoach

“Tijdens het reizen heb ik aan den lijve ondervonden hoe fijn het kan zijn, wanneer iemand een helpende hand toereikt. Dit hoop ik ook te mogen doen, zodat ik mensen naar een volgende stap in hun leven kan helpen.”

Willem Rietberg

Algemeen directeur

''Wat je ook bereikt in het leven vergeet nooit je afkomst.''

Yasmine Ahmadi

Jobcoach

''Mensen op een positieve manier enthousiasmeren om stappen te zetten naar hun einddoel en te zien hoe ieder zich op eigen wijze ontwikkeld. Daar krijg ik als jobcoach energie van!''

Ali Maalla

Jobcoach & Participatietrainer (specialisatie Arabisch)

“In mijn werk probeer ik een brug te slaan tussen de mensen en hun wensen en doelen. Samen maken we deze doelen bereikbaar waardoor de kandidaat zichzelf kan ontwikkelen. Ik vind het belangrijk om duidelijk te communiceren met een open hart en luisterend oor.''

Contact

Contact

  (088) 066 5007

Heb je vragen? Wij helpen je graag. Neem gerust contact op met één van onze medewerkers of gebruik onderstaand contactformulier.

Share this page

Vul hieronder jouw gegevens in en het e-mailadres van de persoon waarmee je deze pagina wilt delen.