Contact

Heb je vragen? Wij helpen je graag. Neem gerust contact op met één van onze medewerkers of gebruik onderstaand contactformulier.

Adnan Alhalabi

Jobcoach (Arabisch)

"Mensen laten ontdekken wat ze wel kunnen en waar ze zich in kunnen ontwikkelen."

Anita Post

Jobcoach

"Je fit voelen en kunnen doen waar je goed in bent, daar streef ik naar met een kandidaat. Ik vind het belangrijk dat iemand op de juiste plek terecht komt en (weer) alles uit zichzelf weet te halen."

Ali Maalla

Jobcoach (Arabisch)

“In mijn werk probeer ik een brug te slaan tussen de mensen en hun wensen en doelen. Samen maken we deze doelen bereikbaar waardoor de kandidaat zichzelf kan ontwikkelen. Ik vind het belangrijk om duidelijk te communiceren met een open hart en luisterend oor.''

Amin Deamergi

Jobcoach (Arabisch)

"Met mijn persoonlijke filosofie en de visie van Base to Work wil ik andere statushouders zo goed mogelijk helpen hun doelen te bereiken".

Enes Bakla

Jobcoach (Turks)

"Ik zie meertaligheid als een talent. Mijn doel is om deze doelgroep zo goed mogelijk te begeleiden naar de arbeidsmarkt en hen te ondersteunen."

Bente Bouw

Jobcoach

"Mensen verder helpen in hun ontwikkeling en ze stappen laten zetten naar zelfredzaamheid, daar krijg ik energie van!"

Daan Kerkhof

Jobcoach

"Ik help mensen graag verder in hun ontwikkeling en ik vind het waardevol om ze naar een passende baan te begeleiden."

Edward Schuurman

Jobcoach

"De afgelopen jaren heb ik veel mensen mogen begeleiden en hoe mooi is het als je samen optrekt en samen resultaten boekt."

Henri Ruitenberg

Operationeel directeur & Register Jobcoach

"Mensen vertrouwen geven en hen laten zien dat ze meer kunnen dan dat ze denken: we zoeken naar het onbenut potentieel van mensen en leren hen dit potentieel herkennen, waardoor ze zich positief kunnen ontwikkelen. Dat drijft mij in mijn werk."

Idris Fatah Ahmed

Directeur Participatie en re-integratie & Register Jobcoach

"Wie aandacht krijgt, groeit."

Joost van de Vrugt

Jobcoach

"Waar ik enthousiast van word in het leven, is dat ik onderdeel mag zijn van iemand zijn levenswandel en om samen opzoek te gaan naar zingeving en kwaliteiten.''

Kateryna Pasiletska

Woonbegeleider en tolk Oekraïense vluchtelingen

"Wacht niet op een goede dag, maak er een".

Marijn van der Gaag

Jobcoach

“Tijdens het reizen heb ik aan den lijve ondervonden hoe fijn het kan zijn, wanneer iemand een helpende hand toereikt. Dit hoop ik ook te mogen doen, zodat ik mensen naar een volgende stap in hun leven kan helpen.”

Mariska van Dijk

Locatie manager Oekraïense opvang

"Mijn drijfveer is het (her)ontdekken van waarden en gaven van mensen, om van daaruit perspectief te kunnen bieden en de zelfredzaamheid te vergroten."

Pamela Pigot

Jobcoach

"Ik help je ontwikkelen naar de beste versie van jezelf.''

Tewelde Yared Fetere

Jobcoach (Tigrinya)

''Ik vind het belangrijk om mensen te ondersteunen met hun participatie zodat ze op deze manier betrokken raken in de samenleving.''

Tiemen Aalbers

Operationeel manager

''Mensen verder helpen door ze in hun kracht te zetten, dat is wat mij drijft.''

Willem Rietberg

Algemeen directeur

''Wat je ook bereikt in het leven vergeet nooit je afkomst.''

Yasmine Ahmadi

Jobcoach

''Mensen op een positieve manier enthousiasmeren om stappen te zetten naar hun einddoel en te zien hoe ieder zich op eigen wijze ontwikkeld. Daar krijg ik als jobcoach energie van!''

Yonina de Vries

Participatiecoach (Arabisch)

"Vanuit mijn ervaring heb ik kennis van verschillende culturen en wil ik mijn kwaliteiten inzetten om deze mensen zodat ze weer stappen kunnen gaan zetten."

Contact

Contact

  (088) 066 5007

Heb je vragen? Wij helpen je graag. Neem gerust contact op met één van onze medewerkers of gebruik onderstaand contactformulier.

Share this page

Vul hieronder jouw gegevens in en het e-mailadres van de persoon waarmee je deze pagina wilt delen.