Het duurzaam begeleiden naar werk

Base to Work biedt diverse modules en diensten aan om mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt succesvol te integreren in de arbeidsmarkt.

  Alle diensten bekijken

Diensten

Onze diensten

Sociale activering

Het doel van sociale activering is het in beweging krijgen van de kandidaat en deze duurzaam te laten deelnemen in de maatschappij.

Dienst bekijken

Jobfinding

We bezoeken diverse werkplekken die aansluiten bij de mogelijkheden van de kandidaat en versterken de vaardigheden die basis vormen voor de concrete stappen naar werk.

Dienst bekijken

Coaching on the job

De kandidaat wordt ondersteund door een jobcoach om zich veilig en vertrouwd te voelen op de werkplek en zich te ontwikkelen op de werkplek.

Dienst bekijken

Werkfit project

De kandidaat wordt door middel van verschillende beweegmomenten, coachgesprekken, bezoeken van werkplekken en ondersteuning op de werkplek zelf werkfit gemaakt.

Dienst bekijken

Persoonlijke begeleiding

We bieden de kandidaat persoonlijke begeleiding op verschillende gebieden om een stabiele werk- en woonomgeving te creƫren.

Dienst bekijken

Budgetcoaching

Tijdens Budgetcoaching worden statushouders intensief begeleid door een traject op maat richting financiƫle zelfredzaamheid.

Dienst bekijken

Training Digitale vaardigheden

Digitale vaardigheden worden steeds belangrijker in onze huidige samenleving. Voor velen is een smartphone onmisbaar geworden en bijna iedereen werkt met een computer of laptop. Base to Work biedt de training digitale vaardigheden aan voor kandidaten die niet goed kunnen meekomen op dit gebied.

Dienst bekijken

Taaltraining

Goede taalbeheersing is essentieel voor een duurzame samenwerking. Vanuit Base to Work bieden wij gerichte taaltraining aan zodat medewerkers beter kunnen functioneren op de werkvloer.

Dienst bekijken

Actueel

Succesvolle begeleiding voor Stefan (50) naar de arbeidsmarkt

Stefan (50) verkocht 12 jaar lang kranten voor een supermarkt tot hij in gesprek raakte met Base to work. Nu werkt hij fulltime als productieoperator. Benieuwd naar zijn verhaal? Lees dan snel verder!

Bekijk meer

Share this page

Vul hieronder jouw gegevens in en het e-mailadres van de persoon waarmee je deze pagina wilt delen.