Loopbaancoaching

Het doel van loopbaancoaching is het potentieel optimaal te benutten, waardoor de kans op een baan wordt vergroot en u kan participeren in de arbeidsmarkt.

Loopbaancoaching

Het potentieel optimaal benutten

Tijdens het loopbaantraject wordt uw ontwikkeling geactiveerd. Voorafgaand aan het traject worden individuele doelen opgesteld. Aan de hand van gesprekken, opdrachten en assessments worden uw competenties, drijfveren, interesses en persoonlijkheidskenmerken inzichtelijk. In een stapsgewijs traject werken we toe naar het opgestelde resultaat.

Duurzame inzetbaarheid
Hogere motivatie en betrokkenheid
Verhoogde productiviteit

Neem contact op

Henri Ruitenberg
Operationeel directeur & Register Jobcoach

"Mensen vertrouwen geven en hen laten zien dat ze meer kunnen dan dat ze denken: we zoeken naar het onbenut potentieel van mensen en leren hen dit potentieel herkennen, waardoor ze zich positief kunnen ontwikkelen. Dat drijft mij in mijn werk."

Meer diensten

Nieuws

Wekelijks nieuws

Dit betekende de begeleiding van Base to Work voor deelnemers van Entree opleiding aan Landstede

Afgelopen schooljaar heeft Base to Work 12 statushouders van Entree opleiding aan Landstede in Harderwijk begeleid om uitval te voorkomen en de uitstroom naar werk of een vervolgopleiding te realiseren. Lees meer over het traject!

Lees dit artikel

Zo kunnen statushouders duurzaam integreren in de arbeidsmarkt!

Base to Work geeft kandidaten door middel van intensieve ondersteuning en begeleiding inzicht in de eigen mogelijkheden en ontwikkelpunten richting zelfredzaamheid. Maar hoe komt dit proces precies tot stand? Je leest het in dit artikel!

Lees dit artikel

Share this page

Vul hieronder jouw gegevens in en het e-mailadres van de persoon waarmee je deze pagina wilt delen.