Taaltraject

Voor gezinsmigranten, vrouwelijke nareizigers of statushouders die een Z-, B1- of Onderwijsroute volgen is taal een grote factor die speelt in de afstand tot de arbeidsmarkt. Base to Work biedt u mogelijkheid tot het volgen van taaltrainingen, om zo de afstand tot de arbeidsmarkt onder statushouders te verkleinen.

Taaltraject

Training op maat

Base to Work biedt taaltrainingen die aansluiten op uw niveau. U wordt gestimuleerd om het hoogst haalbare niveau te bereiken, om zo uw mogelijkheden in leerwerktrajecten of opleidingen in de toekomst te vergroten. Naast de taaltraining in spreken, schrijven, lezen en luisteren, bevat het taaltraject voor inburgeraars ook de modules Arbeidsmarkt en Participatie, Kennis van de Nederlandse Maatschappij en het Participatieverklaringstraject.

De taaltraining kan ook in combinatie met jobcoaching aangeboden worden voor werknemers die de Nederlandse taal onvoldoende beheersen.

Training op maat
Participatie in de arbeidsmarkt
Kennis van de Nederlandse maatschappij

Neem contact op

Idris Fatah Ahmed
Directeur Participatie en re-integratie & Register Jobcoach

"Wie aandacht krijgt, groeit."

Meer diensten

Nieuws

Wekelijks nieuws

Zo kunnen statushouders duurzaam integreren in de arbeidsmarkt!

Base to Work geeft kandidaten door middel van intensieve ondersteuning en begeleiding inzicht in de eigen mogelijkheden en ontwikkelpunten richting zelfredzaamheid. Maar hoe komt dit proces precies tot stand? Je leest het in dit artikel!

Lees dit artikel

Base to Work richt zich op duurzame inzetbaarheid van statushouders/nieuwkomers

Base to Work helpt statushouders aan een duurzame basishouding ten opzichte van werk en biedt hen de kans om tot bloei te komen. Lees meer over deze integrale aanpak!

Lees dit artikel

Share this page

Vul hieronder jouw gegevens in en het e-mailadres van de persoon waarmee je deze pagina wilt delen.