Inschrijven

Op zoek naar een baan? Bij Base to Work kan je je inschrijven als werkzoekende. Wij zetten ons netwerk in om een geschikte werkgever voor jou te vinden.

Participeren op de arbeidsmarkt

Ons netwerk aan bedrijven

Base to Work heeft een uitgebreid netwerk met veel verschillende organisaties uit verschillende branches. Hierdoor kunnen wij het mogelijk maken om snel te schakelen en hebben wij veel verschillende vacatures beschikbaar. De specialisten van Base to Work hebben veel kennis op het gebied van arbeidsbemiddeling. Wij gaan graag met je in gesprek om te kijken wat we kunnen betekenen. Wij maken inzichtelijk wat jou sterke en zwakke punten zijn, en welke banen er voor jou zijn.

Aan de slag

Een baan via Base to Work

Inschrijven bij Base to Work is gratis en heeft ook veel voordelen:

Intake en loopbaangesprek
Wanneer je je inschrijft ontvang je een loopbaangesprek met één van onze specialisten om te kijken welke mogelijkheden er zijn. Onze specialisten zijn cultuursensitief, spreken meerdere talen en hebben een uitgebreid netwerk.

Opleidingsmogelijkheden
Wanneer wij een baan voor jou vinden zijn er verschillende opleidingsmogelijkheden. Zo kan je 50 uur gratis taalonderwijs krijgen en een half jaar lang gratis jobcoaching.

Sollicitatietraining
Wanneer je op sollicitatie mag bij een werkgever krijg je sollicitatietraining. Zo bereiden wij jou voor op het gesprek en gaan wij mee als je dit wilt.Inschrijven als werkzoekende

Meer diensten

Share this page

Vul hieronder jouw gegevens in en het e-mailadres van de persoon waarmee je deze pagina wilt delen.