Solliciteer direct
Henri Ruitenberg
Operationeel directeur & jobcoach

"Mensen vertrouwen geven en hen laten zien dat ze meer kunnen dan dat ze denken: we zoeken naar het onbenut potentieel van mensen en leren hen dit potentieel herkennen, waardoor ze zich positief kunnen ontwikkelen. Dat drijft mij in mijn werk."

Jobcoach anderstaligen

  Randstad, Midden-Nederland, Noord-Nederland

Fulltime of Parttime | HBO | Regio Randstad, Midden en Oost Nederland

Zet jij je graag in voor een maatschappelijk doeleinde? Haal jij je energie uit het begeleiden van anderstaligen richting een passende baan? En werk jij graag op projectbasis? Lees dan snel verder!

Wat ga je doen?

Base to Work is groeiende en per direct op zoek naar jobcoaches die zich volledig willen inzetten om anderstaligen te activeren en ze vervolgens helpen met participeren richting een passende baan.

Als Jobcoach bij Base to Work coach je anderstaligen bij het participeren en re-integreren in de Nederlandse maatschappij. Je stelt een specifiek profiel op van de kwaliteiten en de mogelijkheden van iedere individuele kandidaat. Op basis van dit profiel stel je een coaching plan op die gericht zal zijn op het vinden en behouden van een passende werkplek op de reguliere arbeidsmarkt. Gezamenlijk met de kandidaat volg je de voortgang op de voet. Je bespreekt regelmatig waar iemand tegen aanloopt en ondersteunt de kandidaat bij iedere stap in het participatietraject. Daarnaast heb je contact met de gemeente om de voortgang te bespreken. Het is jouw ambitie om voor iedere kandidaat een passende baan te vinden waar het mogelijk is de Nederlandse taal verder te ontwikkelen en mee te draaien in een werksetting. Voor ons heel normaal, voor veel anderstaligen een nieuwe wereld. Hier wil jij als Jobcoach maar al te graag een steentje aan bijdragen.

Wie ben jij?

Jij hebt aantoonbare affiniteit en een zichtbare connectie met de doelgroep anderstaligen. Jij beschikt over veel geduld en bent intrinsiek gemotiveerd om de kandidaten te begeleiden in hun weg naar (verdere) participatie richting de arbeidsmarkt. Daarnaast ben begripvol en weet hoe je met de doelgroep om moet gaan. Vanuit een persoonlijke benadering coach jij onze deelnemers om hen de kans te geven mee te doen in onze samenleving. Jij gelooft net als ons in de mogelijkheden van onze deelnemers!


Wat vragen wij?

 • Aantoonbare affiniteit met de doelgroep;
 • Kennis van vreemde talen (bijvoorbeeld Arabisch, Tigrinya, Farsi)
 • Relevante en aantoonbare werkervaring;
 • HBO werk- en denkniveau;
 • Bij voorkeur een afgeronde Combo of Elan opleiding;
 • Geduldig, betrokken en oprechte interesse in onze doelgroep.


Wie zijn wij?

Base to Work activeert en begeleidt kandidaten naar een passende baan en biedt hen een basis voor duurzaam werk. Wij werken succesvol samen met verschillende gemeenten en het UWV.


Solliciteren?

Ben jij enthousiast over de vacature van Jobcoach anderstaligen? Solliciteer dan direct en plan je gesprek in via onderstaand formulier. Vragen? Bel onze Projectmanager Tiemen Aalbers, bereikbaar op 06-11850286 / tiemen@basetowork.nl

Stuur een open sollicitatie

Meer Base To Work vacatures

Jobcoach / ZZP M/V

  Randstad, Midden-Nederland, Noord-Nederland

Zet jij je graag in voor een maatschappelijk doeleinde? Haal jij je energie uit het begeleiden van kandidaten richting een passende baan? En werk jij graag op projectbasis? Lees dan snel verder! Wie z...

Vacature bekijken

Meewerkstage Marketing & Communicatie M/V

  Kampen

Ben jij altijd bezig met content creatie en wil jij dit graag in praktijk brengen? Doe je dit graag binnen een organisatie waar je veel vrijheid en ruimte krijgt voor eigen inbreng en ontwikkeling? En...

Vacature bekijken

Accountmanager E-learning financieel zelfredzaam M/V

 

Base to Work is gespecialiseerd in de begeleiding van statushouders. Om de coaching aan te laten sluiten op de doelgroep statushouders, heeft Base to Work een E-learning op maat ontwikkeld voor status...

Vacature bekijken

Share this page

Vul hieronder jouw gegevens in en het e-mailadres van de persoon waarmee je deze pagina wilt delen.

Jobcoach anderstaligen


Reageren op deze functie

Met onderstaand formulier reageer je eenvoudig op deze functie. Na je reactie nemen wij zo snel mogelijk contact met je op om je aanmelding te bespreken.

Wij bieden

 •   Een goed salaris, afhankelijk van werkervaringen
 •   Laptop en een mobiele telefoon die je ook privé kunt gebruiken
 •   Werken met energieke collega's in een hecht team
 •   32,5 vakantiedagen
 •   Flexibele werktijden
 •   Mogelijkheid voor auto van de zaak